Saturday, 29 December 2012

Rindu Awak Selalu :')




Assalamualaikum . nampak tak budak laki sebelah aku tu ? muka je nampak ganas tapi hati ada taman . hari-2 main layang-2 , budak nie memang jiwang *pantun mengarut . HAHA xD . wa sayang gila sama ini budak . dia lah satu-2 nye makhluk yg buat aku happy , sedih , bengang , marah . semua nya dia lahh !

Bie , aku rindu kau sangat-2 . hari-2 aku tenngok gambar kau , tunggu kau mesej or call :'( kenapa kau dh lain sekarang ? dulu kalau kau tkde kredit pun kau tetap call aku walaupun 3 saat . sekarang dh jarang dalam satu hari tu tak smpai 3kali , kdg-2 tk pernah langsung . Aku yg call kau even aku penat sekalipun . takpe lahh . aku faham maybe kau dh bosan dengan aku , kau busy or kau malas nk call . it's okayy :') aku faham sayanggg .
Semalam aku tau tu salah aku sebab aku tertidur time onthephone dengan kau . maafkan aku bie .. tp petang tu nape kau marah-2 aku ? ape aku dh buat kt kau ? kau mcm tak layan aku . maybe aku ad slh kt kau tp kau tk nk bg tau . pastu kau sebut name ex kau lg lahh aku angin :'( dh laa demam time tu , aku tau kau just nk gurau je tp bie dengan care tu ke? bie , aku sayang kau sangat-2 !! ape salah aku kat kau ? tlong laa bg tau . lepas tu aku call kau lg sebab nk bg tau malam kang aku nk pegi klinik sebab tu aku ckp 'mlm kang tkde' tp lom sempat aku ckp kau dh matikan , nape bie ? aku rindu kau :'( sebab kau aku nangis , sebab kau aku happy , semua nya KAU ! aku cuma ad kau je MOHD AZUAN OTHMAN :'(

Monday, 5 November 2012

Alhamdulillah , segala nya berubah seperti dulu

Mohd Azuan Bin Othman , thanks sebab buat sy happy . alhamdulilah dah 3bulan awak teman sy . mcm-2 dugaan kita dpt kan ? tp awk still dengan sy . sy janji dgn awak segala dugaan kita hadapi bersama . susah sng kita tetap bersama . awak caring sangat kadang-2 tu sy tk fhm nape bila sy mengadu sy sakit awk pulak yg nk nangis . yg sakit tu sy bkn awk :D lepas ni sy tak nak mengadu kat awk lg , sy tk nk buat awak nangis --' awak nak tau tak now sy happy dgn sikap awk yg sekarang nihh . tapi sy takut awk jd mcm dulu . sy selalu ingt ap awk pnh ckp 'setiap minit manusia boleh berubah' awakk , sy takut awak tinggal kan sy :'( please ea wakk jgn tnggl kn sy . sy tk snggup . sy happy sngt bila mama awk dh restu hubungan kita . tp family sy ? hmm , maybe ONE DAY . kita same-2 doa kayy ? dalam hati sy cuma ad nama awk jekk . sy syg awk sepenuh ati sy .
Awakk , truthly sy ckp dlu sy sedih sngt dgn sikap awk . sy terkejut tiba-2 awk berubah tk mcm awk yg sy knl dlu . kita selalu gaduh , dh mula ad perasaan marah . mcm2 cerita sy dngar psl awakk . tiap mlm sy nangis , smpai kn ad 1 ari tu sy diri dpn cermin n ckp 'idup aku ni mmg tk pnh nk rase happy ke.bodoh laa aku nie' dulu sy mmg sakit hati dgn perbuatan awakk tp sy pendam je sbb tk nk hancur kn hubungan kita nihh . sy cuba sorok kesedihan tu bila berdepan dgn awakk . sy taknak awk tahu . biar lah sy tanggung ni semua :'(awk mesra dgn pmpuan lain lebih drpde sy , sy terasa wakk . tp takpe lahh , dia kn KAWAN BAIK awakk ? it's okayy . dpn budak-2 ni mmg sy senyum tp HATI sape yg tahu kan ?
Awakkk , sy pernah mengadu ni semua dkt sorang makhluk ni , tapi dia ckp 'sampai bila kau nk seksa perasaan kau , mcm-2 dh dia buat kt kau . dia maki-2 kau seolah olah kau ni binatang . agk-2 laa klau nk bermesra dgn mmbe , mmbe laki takpe jugakk . ni PEREMPUAN ! cuba kau buat mcm tu kat dia biar dia rasa ap kau rasa n blablablabla' Azuan , sebak hati sy bila dia ckp mcm tu . salah ke perbuatan sy kat awak selama ni ?  perlu ke sy balas semua tu ? sy terima n tak amik hati pun dgn segala kata kesat yg awk lempar kn kt sy selama ni sbb sy tau awk jenis yg terlalu ikut PERASAAN kan ? maybe awk lyn dia sebab sy tk dpt nk happy kn awakk . sory boyy :'( sy kenal awakk mcm mne . biar lah orang nak ckp sy ni gila ke apa smpai snggup seksa diri sendiri demi jage perasaan awakk , just go on . sy dh tk nak balas dendam lg . cukop laa dh bertahun sy smpan dendam . CUKUP !! setiap hari sy berdoa untuk awakk , sy berharap sangat supaya awakk boleh berubah . awakk , satu jea sy nk awk tahu segala perbuatan awakk selama ni kat saya , sikit pun sy tak marah . dengan rela hati sy maaf kan awakk sbb sy tau satu hari nanti awakk akn BERUBAH .
Alhamdullilah , doa sy selama ni tak sia sia :D sy bersyukur sangat sekarang kita dh boleh hidup happy , awak pun dh tak mcm dulu lagi . teruskan okayy ? hope hubungan kita kekal . tp dalam kegembiraan tu ad kesedihan . Awakk , sekali lagi tuhan uji saya . kenapa ni semua jd kat sy wakk ? sy nak sihat mcm orang lain . sy nk jage awakk , sy nk jd pmpuan yg smpurna utk awakkk :'( maafkan sy ea wakk ? kalau ditakdirkan sy pegi dulu awak jage diri baik-2 kayy , walaupun sy dh mati nanti sy still HIDUP DALAM HATI AWAKK .. KALAU AWAKK INGAT SY , SY DEKAT DGN AWAKK . KALAU AWAK RINDU SY , INGAT KENANGAN KITA DULU . panggilan manje kita BIE SENGET BANCAI GEMIKKK MUCUKK BUBU CHUMEL SAYANG AYANG jgn lupa kayy ? hehe
Last word from me May Allah Bless Our Relationship <3 <3 <3

Mohd Azuan Bin Othman <3 Nurul Shafika Binti A.Thalihin 

Tuesday, 11 September 2012

sadlife :'(

dear azuan , mane kau pegi sayang ? dh pukul 12 , td suruh call pukul 12 tp off hp . rindu weyy rindu :'( kau sendiri tau kan kalau aku tk dngar suara kau mmg tk bole tidur . bie , mane kau pegi ???????????? 

all about you !


bie , aku bnyak buat salah dkt kau kan ? aku mintak maaf sangat-2 . arituh bukan aku sengaja tak pergi dekat kau , tp aku kena balik takut ayh aku marah . bila aku balik je pintu rumah dah kunci , aku patah balik tengok kau dah takda . nak mesej kau suruh patah balik tak boleh sbb battery phone dh tkda . aku takut time tu aku sorang-2 nasib ade LENG duduk kat taman dpn rumah aku . aku nak pinjam phone dia mesej kau tp phone dia pun tkda battery jugak . kalau kau tak percaya , kau tanya lah LENG . last-2 , aku nekad lps ni ape nk jd kat aku jd laa . ayh buka pintu , marah-2 aku . aku pekak kan telinga masuk bilik terus cas hp . on hp -> baca mesej kau -> kau mintak putus :'( ya allah , terus aku menangis ..
bie , sumpah malam memang malam paling sedih yg pernah aku lalui :( masa kau cakap nk PUTUS , aku terus give up . tak sangka kau boleh cakap mcm tu ! dah lah tengah  ade bnyak problem lepas tu kau nak tinggal kan aku . rasa mcm nak bunuh diri pun ad tp aku still ad otak , still ingat ALLAH . aku tanya kau knp nak putus ? kau ckp TERPAKSA , start couple ngan aku mcm mcm dugaan kau dpt . ape semua ni bie ? kita dh janji kan WALAU APA PUN JADI KITA TETAP BERSAMA .. aku dah pujuk , merayu dgn kau tp kau tetap dengan keputusan kau . sumpah aku ckp , aku tak pernah sayang lelaki mcm aku sayang kau .. selalu nya klau lelaki tu mintak putus dgn aku , aku dh tak merayu mcm aku buat kat kau semalam . mcm mcm aku fikir time kau ckp mcm tu . aku dh tak tau nk pujuk kau mcm mane lg , aku dh give up -> redha -> menangis puas-2 :'( 

lepas tu kau call , first aku tk nk jwb sbb aku tk nk kau tau yg aku tngah nangis . tp aku jwb jugak sbb aku sayang kat kau n berharap sngat ap yg kau ckp td tu tak betul -.- aku jawab n then kau ckp td tu kau gurau je . bapakk ahh , nak je aku ckp 'TAK LAWAK LA BANCAI ' kalau lah kau ad dekat dgn aku time tu , nak je aku sepak-2 kau (sepak manje-2 je) serius , allah je tau perasaan aku mcm mne time tuh . happy +++ 

bie ! tolong lah jangan buat aku mcm tu lagi , aku sayang kau dohhh .. sayang kau sangat sangat ! eykazuan <3 <3 

Sunday, 9 September 2012

miss you so much AZUAN



Dear Azuan , i really need you now ! bie , mane kau pegi hah ? aku rindu gila dekat kau . dh berapa hari kita tak jumpe , mesej pun dh jarang . tadi sempat mesej dengan kau sekejap je :'( lepas tu kau ckp adik kau dh nak guna hp n kejap lagi kau online tp takda pun . aku tunggu kau online tahu tak . tolong laa bie , chumel rindu kat bie :'( tiap2 malam aku nangis peluk baju kau smpai aku tertidur . time aku ade banyak problem ni kau je yg boleh buat aku happy . AZUAN , eykaa rindu AZUAN !!!!!!! 

Friday, 27 January 2012

yakin cintamu ku dapat ^^

langkah kakiku semakin sesak
saat dirimu hakimi hatiku
namun ku coba selalu mengalah
ku lakukan demi cinta

* aku menunggu dan terus berharap
dan aku bertahan hingga datang gelap
hingga suatu saat tubuhmu ku dekap
yakin cintamu ku dapat

reff:
meski kau selalu menyakiti aku
ku coba bertahan walau sakit hati ini ku paksakan
dan aku percaya suatu saat nanti
kau akan mengerti bahwa cintaku ini takkan mati

repeat *
repeat reff

meski kau selalu menyakiti aku
ku coba bertahan walau sakit hati ini ku paksakan
bahwa cintaku ini takkan mati

Wednesday, 25 January 2012

perempuan sundal mcm harem !

ey PEREMPUAN , asl kau kecoh sngt ? cm kau ta pnh buad dose lak kan ! na nasihat org ta tentu psal -,- suke aty aku lha na sebut ape pon . mulut aku bkn mulut kau :P ape yg aku sebut tuh ad kene mengena ngan kau ke ? ta kan ? aku ta knl kau sape n kau pon ta knl aku , right ? so ta yh sebok na ganggu life aku ! if kau bace ape yg aku tulis ni , aku na kau sedar diri kau tuh sikit ! dasar sundal !


middle finger+tripple fuck utk kau ! HAHA

old or new ? grrrr -,-

hey ! da bce title kan ? grrr -,- mood sekarang tengah geram+sad :( actually ni blog baru . baru ke ? entah laa , da tak tau na explain cm ne ag :( blog lame da kne hacked . sape lha yg dengki sangat ngan aku tuhh .. hey dude ! please give me my old blog :( really miss that blog <-- BI hancur. HAHA -,-

okeyy guys . da malas na taip panjang-II .. bubye ;)