Sunday, 9 September 2012

miss you so much AZUAN



Dear Azuan , i really need you now ! bie , mane kau pegi hah ? aku rindu gila dekat kau . dh berapa hari kita tak jumpe , mesej pun dh jarang . tadi sempat mesej dengan kau sekejap je :'( lepas tu kau ckp adik kau dh nak guna hp n kejap lagi kau online tp takda pun . aku tunggu kau online tahu tak . tolong laa bie , chumel rindu kat bie :'( tiap2 malam aku nangis peluk baju kau smpai aku tertidur . time aku ade banyak problem ni kau je yg boleh buat aku happy . AZUAN , eykaa rindu AZUAN !!!!!!! 

No comments:

Post a Comment