Monday, 5 November 2012

Alhamdulillah , segala nya berubah seperti dulu

Mohd Azuan Bin Othman , thanks sebab buat sy happy . alhamdulilah dah 3bulan awak teman sy . mcm-2 dugaan kita dpt kan ? tp awk still dengan sy . sy janji dgn awak segala dugaan kita hadapi bersama . susah sng kita tetap bersama . awak caring sangat kadang-2 tu sy tk fhm nape bila sy mengadu sy sakit awk pulak yg nk nangis . yg sakit tu sy bkn awk :D lepas ni sy tak nak mengadu kat awk lg , sy tk nk buat awak nangis --' awak nak tau tak now sy happy dgn sikap awk yg sekarang nihh . tapi sy takut awk jd mcm dulu . sy selalu ingt ap awk pnh ckp 'setiap minit manusia boleh berubah' awakk , sy takut awak tinggal kan sy :'( please ea wakk jgn tnggl kn sy . sy tk snggup . sy happy sngt bila mama awk dh restu hubungan kita . tp family sy ? hmm , maybe ONE DAY . kita same-2 doa kayy ? dalam hati sy cuma ad nama awk jekk . sy syg awk sepenuh ati sy .
Awakk , truthly sy ckp dlu sy sedih sngt dgn sikap awk . sy terkejut tiba-2 awk berubah tk mcm awk yg sy knl dlu . kita selalu gaduh , dh mula ad perasaan marah . mcm2 cerita sy dngar psl awakk . tiap mlm sy nangis , smpai kn ad 1 ari tu sy diri dpn cermin n ckp 'idup aku ni mmg tk pnh nk rase happy ke.bodoh laa aku nie' dulu sy mmg sakit hati dgn perbuatan awakk tp sy pendam je sbb tk nk hancur kn hubungan kita nihh . sy cuba sorok kesedihan tu bila berdepan dgn awakk . sy taknak awk tahu . biar lah sy tanggung ni semua :'(awk mesra dgn pmpuan lain lebih drpde sy , sy terasa wakk . tp takpe lahh , dia kn KAWAN BAIK awakk ? it's okayy . dpn budak-2 ni mmg sy senyum tp HATI sape yg tahu kan ?
Awakkk , sy pernah mengadu ni semua dkt sorang makhluk ni , tapi dia ckp 'sampai bila kau nk seksa perasaan kau , mcm-2 dh dia buat kt kau . dia maki-2 kau seolah olah kau ni binatang . agk-2 laa klau nk bermesra dgn mmbe , mmbe laki takpe jugakk . ni PEREMPUAN ! cuba kau buat mcm tu kat dia biar dia rasa ap kau rasa n blablablabla' Azuan , sebak hati sy bila dia ckp mcm tu . salah ke perbuatan sy kat awak selama ni ?  perlu ke sy balas semua tu ? sy terima n tak amik hati pun dgn segala kata kesat yg awk lempar kn kt sy selama ni sbb sy tau awk jenis yg terlalu ikut PERASAAN kan ? maybe awk lyn dia sebab sy tk dpt nk happy kn awakk . sory boyy :'( sy kenal awakk mcm mne . biar lah orang nak ckp sy ni gila ke apa smpai snggup seksa diri sendiri demi jage perasaan awakk , just go on . sy dh tk nak balas dendam lg . cukop laa dh bertahun sy smpan dendam . CUKUP !! setiap hari sy berdoa untuk awakk , sy berharap sangat supaya awakk boleh berubah . awakk , satu jea sy nk awk tahu segala perbuatan awakk selama ni kat saya , sikit pun sy tak marah . dengan rela hati sy maaf kan awakk sbb sy tau satu hari nanti awakk akn BERUBAH .
Alhamdullilah , doa sy selama ni tak sia sia :D sy bersyukur sangat sekarang kita dh boleh hidup happy , awak pun dh tak mcm dulu lagi . teruskan okayy ? hope hubungan kita kekal . tp dalam kegembiraan tu ad kesedihan . Awakk , sekali lagi tuhan uji saya . kenapa ni semua jd kat sy wakk ? sy nak sihat mcm orang lain . sy nk jage awakk , sy nk jd pmpuan yg smpurna utk awakkk :'( maafkan sy ea wakk ? kalau ditakdirkan sy pegi dulu awak jage diri baik-2 kayy , walaupun sy dh mati nanti sy still HIDUP DALAM HATI AWAKK .. KALAU AWAKK INGAT SY , SY DEKAT DGN AWAKK . KALAU AWAK RINDU SY , INGAT KENANGAN KITA DULU . panggilan manje kita BIE SENGET BANCAI GEMIKKK MUCUKK BUBU CHUMEL SAYANG AYANG jgn lupa kayy ? hehe
Last word from me May Allah Bless Our Relationship <3 <3 <3

Mohd Azuan Bin Othman <3 Nurul Shafika Binti A.Thalihin