Saturday, 29 December 2012

Rindu Awak Selalu :')




Assalamualaikum . nampak tak budak laki sebelah aku tu ? muka je nampak ganas tapi hati ada taman . hari-2 main layang-2 , budak nie memang jiwang *pantun mengarut . HAHA xD . wa sayang gila sama ini budak . dia lah satu-2 nye makhluk yg buat aku happy , sedih , bengang , marah . semua nya dia lahh !

Bie , aku rindu kau sangat-2 . hari-2 aku tenngok gambar kau , tunggu kau mesej or call :'( kenapa kau dh lain sekarang ? dulu kalau kau tkde kredit pun kau tetap call aku walaupun 3 saat . sekarang dh jarang dalam satu hari tu tak smpai 3kali , kdg-2 tk pernah langsung . Aku yg call kau even aku penat sekalipun . takpe lahh . aku faham maybe kau dh bosan dengan aku , kau busy or kau malas nk call . it's okayy :') aku faham sayanggg .
Semalam aku tau tu salah aku sebab aku tertidur time onthephone dengan kau . maafkan aku bie .. tp petang tu nape kau marah-2 aku ? ape aku dh buat kt kau ? kau mcm tak layan aku . maybe aku ad slh kt kau tp kau tk nk bg tau . pastu kau sebut name ex kau lg lahh aku angin :'( dh laa demam time tu , aku tau kau just nk gurau je tp bie dengan care tu ke? bie , aku sayang kau sangat-2 !! ape salah aku kat kau ? tlong laa bg tau . lepas tu aku call kau lg sebab nk bg tau malam kang aku nk pegi klinik sebab tu aku ckp 'mlm kang tkde' tp lom sempat aku ckp kau dh matikan , nape bie ? aku rindu kau :'( sebab kau aku nangis , sebab kau aku happy , semua nya KAU ! aku cuma ad kau je MOHD AZUAN OTHMAN :'(